Meer over mij

Ik ben psycholoog van opleiding en voltooide een bijkomende therapieopleiding in de integratieve-experiëntiële psychotherapie, de mindfulness, de EMDR en in de hypnotherapie.

Hallo! Ik ben Griet

psychotherapeute (°1970)

Na mijn opleiding tot licenciaat in de psychologie aan de KUL(1994) volgde ik een bijkomende specialisatie therapie-opleiding in de integratieve psychotherapie. Sedert 2000 heb ik mijn eigen praktijk als psycholoog en therapeut.

Doorheen de jaren volgde ik talrijke opleidingen in verschillende stromingen en technieken.

Ik werk op een eclectische manier: ik probeer vanuit een waaier van technieken en therapeutische inzichten én vanuit mijn geruime ervaring mij aan te passen aan elke unieke hulpvraag van elke unieke persoon.

Opleiding en ervaring

Onder andere volgde ik het postgraduaat Mindfulness(met inbegrip van ACT), de basisopleiding hypnotherapie, tabakologie, Emdr level 1 en 2 , de basisopleiding experiëntiële psychotherapie voor kinderen en jongeren, de jaaropleiding psychogerontologie en de jaaropleiding narratieve therapie.

Accreditaties

Visumnummer 263930 FOD Volksgezondheid

Lid van de Belgische Federatie van Psychologen

Lid van de Vlaamse Vereniging voor Psychologen

Lid van de VZW Minfulmoment

Lid van Emdr België

ECP certificaat houder EAP(European Association for Psychotherapy)

Ondernemingsnummer 0742.440.572

Praktische info

Wenst u meer praktische info zoals gangbare tarieven, terugbetaling van de mutualiteiten en dergelijke; neem dan zeker een kijkje via onderstaande knop!